LabVIEW, donanım yapılandırması, ölçüm verileri ve hata ayıklama dahil olmak üzere uygulamanızın her yönünü görselleştirmenize yardımcı olan bir grafik programlama yaklaşımı sunar.
Bu görselleştirme, herhangi bir kaynaktan ölçüm donanımını entegre etmeyi, karmaşık algoritma yapısını şematik olarak temsil etmeyi, veri analiz algoritmalarını geliştirmeyi ve özel mühendislik kullanıcı ara yüzleri tasarlamayı kolaylaştırır.
Temeller
Herhangi bir NI LabVIEW öğrenme yolunda ilk adım olan LabVIEW Core 1, LabVIEW ortamını, veri akışı programlamasını ve yaygın LabVIEW geliştirme tekniklerini uygulamalı bir formatta keşfetme şansı verir. Bu derste veri toplama, cihaz kontrolü, veri kaydı ve ölçüm analizi uygulamaları geliştirmeyi konuları yer alır. Kursun sonunda katılımcılar, gerçek dünya verilerini elde etmek, işlemek, görüntülemek ve saklamak için durum makinesi tasarım modelini kullanarak uygulamalar oluşturabilecek hale gelir.
Temeller
LabVIEW Core 2 kursu, LabVIEW Core 1 kursunun bir uzantısıdır ve LabVIEW uygulamalarını araştırma, mühendislik ve test ortamları için başarıyla uygulamak ve dağıtmak için ortak tasarım desenlerini kullanmanıyı öğretir. İşlenen konular arasında kullanıcı arayüzünüzün programatik kontrolü, mevcut kodun yeniden kullanımını optimize etme teknikleri, dosya girdi/çıktı işlevlerinin kullanımı, yürütülebilir dosyalar ve yükleyiciler oluşturma araçları bulunur. Bu kurs LabVIEW işlevselliğini doğrudan uygulama ihtiyaçlarıyla bağdaştırır ve uygulama geliştirme için hızlı bir başlangıç sağlar.
Talebinizi şimdi oluşturun, sizinle iletişime geçelim